Контрол на достъп и контрол на работното време

контрол на работното времеБихте ли искали да повишите сигурността на вашият бизнес?

Интересува ли ви дали служителите Ви са коректни и изпълняват съвестно свойте задължения?

access controlСистемата за контрол на достъп може да Ви помогне да повишите своят бизнес стандарт. Съвременните системи за контрол на достъпа (пропускните системи) предлагат на потребителите голямо разнообразие на опции и възможности за изграждане на сложни системи с много нива, разпределени функции и управление.

Приложение и развитие

Развитието на компютърните технологии и интернет даде допълнителен тласък за напредъка на пропускните системи. В новото поколение системи за контрол на достъпа и работното време масово се използват IP (мрежови) решения. Това спомага за изграждане на access-control в огромни сгради и комплекси, както и дистанционен контрол. Интересното е, че целия процес може да се следи с персонален компютър, който съхранява данни за правата на достъп на хората притежаващи необходимите права за достъп, записва и архивира всички преминавания през контролираните точки и генерира необходимите справки при запитване.

контрол на достъпСъщевременно от предимствата на системите за контрол на достъп и контрол на работното време могат да се възползват и собствениците на малки офиси, магазини и складове. Системите могат да се използват и в локален режим без необходимост от контролери, компютри и други устройства, характерни за големите системи.

Ако желаете да контролирате спазването на работното време от служителите, четците се поставят от външната и вътрешната страна на входните врати или портала. Клиентите, внедрили подобни системи, са много доволни от резултатите. Ползите многократно надвишават инвестициите!

Повечето системи за контрол на достъпа могат да бъдат използвани в комбинация с охранителни системи. Резултатът е благонадеждна система за сигурност, която Ви осигурява както контрол над обекта така и го осигурява срещу нарушители.

Ние предлагаме:

Видеонаблюдение

Контрол на достъп

Структурно окабеляване

Пожароизвестяване

Сигнално-охранителна техника