История и развитие на видеонаблюдение услугите

Първата система за видеонаблюдение е инсталирана в завод за ракетни двигатели наречен Тест Стенд 2, базиран в Германия, през 1942 г. Видеонаблюдение системата е използвана за наблюдение и контрол при истрелване на тестови ракети тип V2, с цел да открият евентуални проблеми. Германският инжинер Уолтър Брюх е създателят на тази първа видеонаблюдение инсталация.

Видеонаблюдение

През септември 1968, в град Олеан(САЩ) е инсталирана първата система от камери, с цел охранителна дейност. Осигурен е монтаж на видеонаблюдение по всички главни улици, за да се намали широко ширещата се престъпност. В следствие на използваната система за видеонаблюдение, разкриваемостта на престъпленията нараства неколкократно, а видеокамерите се утвърждават като силно оръжие за сигурността.

С течение на времето системите за видеонаблюдение стават много често явление в банките и големите складове, с цел предотвратяване на кражби или запис на престъпления, както от престъпници, така и от некоректни служители. Тази им използваемост най много популяризира системите от камери.

изграждане видеонаблюдение системи за видеонаблюдение

Видеонаблюдение услуги

Видеонаблюдение.еу съсредоточава усилията си в проектиране и изграждане на решения в областа на цифровото видеонаблюдение.

Видеонаблюдение.еу съсредоточава усилията си в проектиране и изграждане на решения в областа на цифровото видеонаблюдение.

Ние сме специализирани в проектирането и изграждането на кабелни трасета, системи за видеонаблюдение, периметрова охрана, системи за сигурност, окабеляване, структурно окабеляване и цялостни комуникационни решения.

Стартирахме дейността си на територията на гр. Пловдив, Пловдивска област, но вече можем да осигурим поставяне на камери и всички други наши услуги на територията на цялата страна.

Благодарение на дългогодишният ни опит сме в състояние да Ви осигурим качествено и лесно за употреба видеонаблюдение, същото важи и за всяка друга наша услуга.

Сферата ни на действие включва - окабеляване на сгради, структурно окабеляване по всички утвърдени стандарти, системи за видеонаблюдение на сгради, жилища, банки, цехове, фабрики и заводи, системи за сигурност от различно естество, поставяне на камери, поддръжка на камери, системи за охрана на периметъра, системи за контрол на работно време, контрол на достъп, видеодомофонна мрежа и още много други.

Ние предлагаме:

Видеонаблюдение

Контрол на достъп

Структурно окабеляване

Пожароизвестяване

Сигнално-охранителна техника